dimarts, 20 de febrer del 2018

COMPETÈNCIA I MATRIU ERIC


COMPETÈNCIA I MATRIU ERIC

Aquests dies hem analitzat la competència per veure en quins aspectes hem de donar més importància. Hem vist que la gent es queixa de manca de professionalitat, manca de puntualitat, poca confiança, etc. A partir d'aquí hem generat la matriu ERIC. Hem observat que és molt important crear assessorament especialitzat i productes innovadors que permetin un estalvi d'energia i de doblers.



La matriu ERIC

diumenge, 18 de febrer del 2018

PRODUCTES I SERVEIS

Com totes les empreses, disposam d'un catàleg on deim quins productes i serveis oferim. Tots aquests estan relacionats amb l'estalvi d'energia.

PRODUCTES

Panells fotovoltaics. Aprofitant la llum del sol, crear energia pot resultar molt fàcil. Amb els panells, es crearan grans quantitats d'energia amb poc espai i amb la garantia de que aquests aparells duraran molt de temps.


Molins eòlics. Fa molt de vent a la zona on vius? Aprofita'l amb els molins eòlics. Aquests molins estan dissenyats per a vivendes particulars. Com més velocitat del vent, més energia obtendràs.


Bicicletes amb generador. Una petita modificació en els aparells convencionals pot convertir les  bicicletes estàtiques de tota la vida en aparells per obtenir energia. Un petit generador incorporat al l'interior de la bicicleta, farà que mitjançant l'esforç de la gent a un gimnàs, aquest pugui autosubministrar-se energia.





SERVEIS



La nostra empresa té com a objectiu la sostenibilitat energètica. Per aconseguir-o oferim els següents serveis:

- Assessorament en la implantació d'instal·lacions sostenibles.
- Instal·lació de panells fotovoltaics. 
- Instal·lació de molins eòlics.
- Instal·lació de bateries.
- Manteniment de les instal·lacions.
- Reparació dels aparells avariats.
 























COMPETÈNCIA I MATRIU ERIC

COMPETÈNCIA I MATRIU ERIC Aquests dies hem analitzat la competència per veure en quins aspectes hem de donar més importància. Hem vist ...