dimecres, 29 de novembre del 2017

CREACIÓ DEL BLOG

Per donar a conèixer el procés de com es crea una empresa, vàrem decidir publicar un blog. Per començar vàrem seguir diverses etapes:

El primer pas consistia en visitar blogs existents per obtenir més informació i idees per veure el que ens agradava i el que no. Vàrem trobar que el nostre blog havia de ser atractiu, amb imatges, vídeos, colors, etc.

L'ICAPE ens donava a elegir diverses eines per poder crear el blog, una d'elles és el blogger que és la que nosaltres vàrem elegir per realitzar el projecte. El següent pas va ser decidir com havia de ser l'estil del nostre blog. Finalment vàrem parlar de qui s'encarregaria de publicar i supervisar el blog. Ja que el grup està format per tres membres, decidírem que ho fariem tots junts.

Creant el blog


MANNEQUIN CHALLENGE


MANNEQUIN CHALLENGE


Tenguérem la idea de juntar-nos amb l'empresa Biorelax per elaborar un vídeo anomenat "mannequin challenge". Es tracta d'eleborar un vídeo amb tots els membres i consisteix en gravar-lo sense que els membres es moguin.

PANNELL KANBAN


PANNELL KANBAN

Nosaltres utilizam un model de feina anomenat "KANBAN". El "KANBAN" es una eina de gestió utilitzada per disminuir els retards i crear un sistema de producció efectiu.

PANNELL KANBAN. Inici.


En l'inici del KANBAN tenim ja elaborat l'elecció del projecte, el PANNELL KANBAN, la periodicitat, la valoració de eines sobre el blog i l'observació de blogs existens.




PANNELL KANBAN. En próces.....


En el próces del KANBAN hem proposat el nom de l'empresa, el disseny del logotip, l'estil del blog, elegir l'encarregat d'elaborar el contingut del blog, elegir els encarregats de publicar i revisar el blog i el plus del mannequin challenge.








Seguint amb el PANNELL KANBAN aquí us deixam una part on ja tenim acabat la part dels post-its de colors blau.







Aqui teniu una altre imatge del nostre PANNELL KANBAN on veis que anam avançant i ja nomes en queda uns quants post-its a la part de Tasques.



Aqui teniu la darrera imatge que ús deixam del nostre PANNELL KANBAN on veis que ja esta acabat.

COMPETÈNCIA I MATRIU ERIC

COMPETÈNCIA I MATRIU ERIC Aquests dies hem analitzat la competència per veure en quins aspectes hem de donar més importància. Hem vist ...